Αυτοδιοίκηση

Αίγιο: Έναρξη τμημάτων δημιουργικής απασχόλησης παιδιών στη ΔΗΚΕΠΑ

Αίγιο: Έναρξη τμημάτων δημιουργικής απασχόλησης παιδιών στη ΔΗΚΕΠΑ

ΗΔημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας σε συνεργασία με τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δήμου Αιγιαλείας – Κ.Δ.Α.Π., ακολουθώντας τις επιταγές αυτών των δύσκολων καιρών δημιουργούν δωρεάν τμήματα παιδικών δραστηριοτήτων και δημιουργικής απασχόλησης για νήπια και παιδιά ηλικίας 5-12 ετών. Για την ασφάλεια τόσο των παιδιών όσο και των εκπαιδευτικών θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μετρά προστασίας.

Στόχος αυτών των δράσεων είναι να δοθεί εκ νέου στα παιδιά η δυνατότητα να εκφραστούν και να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους μέσα από ποικίλες, οργανωμένες και κατάλληλα πλαισιωμένες εκπαιδευτικές δραστηριότητες .
Έναρξη δραστηριοτήτων : Δευτέρα 25 Μαΐου 2020, οι δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «ΑΛΕΚΟΣ ΜΕΓΑΡΗΣ, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή.
Προϋποθέσεις για δήλωση συμμετοχής
Προτεραιότητα για την εγγραφή δίνεται στα παιδιά των εργαζομένων (εργαζόμενοι και οι δυο γονείς ή εργαζόμενη μητέρα). Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας .
Δηλώσεις συμμετοχής: από Δευτέρα 18 Μαΐου μέχρι την Παρασκευή 22 Μαΐου, καθημερινά 10:00-14:00, στα γραφεία της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης», Νικ. Πλαστήρα 19 και Κανελλοπούλου. Τηλ. για πληροφορίες :26910-22250.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ: Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α), Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Δήμου Αιγιαλείας , Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δήμου Αιγιαλείας – Κ.Δ.Α.Π.

Σχετικά Άρθρα

Πάτρα: Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου στις 19 Μαΐου – Τα θέματα

newsroom

Νίκος Παπαδημάτος: “Ο Πελετίδης υφαρπάζει αποφάσεις διά περιφοράς εν αγνοία όλων μας”

newsroom

Ψήφισμα συμπαράστασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων προς τους εργαζόμενους στον υγειονομικό τομέα

newsroom

Ώρα Πατρών: Διαδικτυακή εκδήλωση «Το μέλλον του Κτιρίου Υπηρεσιών Λιμένα Πατρών»

newsroom

Νίκος Νικολόπουλος: “Σιγή ιχθύος” από τον Δήμαρχο για τον αμίαντο στις εργατικές κατοικίες

newsroom

Πάτρα: H Δημοτική Αρχή στα Δικαστήρια με τους εργαζόμενους της Κοινωφελούς

newsroom

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα