Πολιτική

Αιχμές Κασσελάκη για την κυβέρνηση σχετικά με την ακρίβεια

Αιχμές Κασσελάκη για την κυβέρνηση σχετικά με την ακρίβεια

Αναφερόμενος στο θέμα της ακρίβειας, ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε σε ανάρτηση που έκανε σήμερα ότι η μείωση των τιμών μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με την επιβολή συστηματικών ελέγχων και όχι με το να καταργηθούν οι προσφορές 1+1.

«Υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών, νομίζοντας ότι αν τους επιβαρύνουν με τέτοιους έμμεσους τρόπους, δε θα το καταλάβουν. Αυτά πιστεύεις όταν αγνοείς ότι οι πολίτες ζουν «εξαρτημένοι» από τον μισθό τους» σημειώνει.

Η ανάρτηση Κασσελάκη:

«Με έναν τρόπο θα έπρεπε να παρέμβει η κυβέρνηση στα σουπερμάρκετ: Έλεγχοι. Έλεγχοι σοβαροί, συστηματικοί, με στόχο τη μείωση των τιμών. Αντί γι’ αυτό τι κάνει; Παρεμβαίνει στο… μάρκετινγκ και καταργεί τις προσφορές 1+1 στα σουπερμάρκετ, με το πρόσχημα ότι οι πολίτες στοκάρουν προϊόντα! Υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών, νομίζοντας ότι αν τους επιβαρύνουν με τέτοιους έμμεσους τρόπους, δε θα το καταλάβουν. Αυτά πιστεύεις όταν αγνοείς ότι οι πολίτες ζουν «εξαρτημένοι» από τον μισθό τους».

Σχετικά Άρθρα

Μαξίμου: Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη για την ενεργειακή επάρκεια

achaiavoice

Γεραπετρίτης για τις παρακολουθήσεις: “Είναι μια μάχη να συναιρεθεί η τεχνολογία με τη δημοκρατία”

achaiavoice

ΣΥΡΙΖΑ: Με κεντρικό σύνθημα «Δίκαιη Κοινωνία- Ευημερία για όλους» η προεκλογική καμπάνια

achaiavoice

Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με το συντονιστικό για την κατάσταση στη Θεσσαλία

achaiavoice

Μητσοτάκης: “Πλησιάζει η ώρα για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα”

achaiavoice

Kλιμάκιο της ΝΔ στα περίπτερα του Athens Pride 2023

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα