Αχαΐα

Αχαΐα: Η Λαϊκή Αγορά του Αιγίου με βιομηχανικά είδη και μέτρα

Αχαΐα: Η Λαϊκή Αγορά του Αιγίου με βιομηχανικά είδη και μέτρα

Επανέρχονται στην Λαϊκή Αγορά οι πωλητές βιομηχανικών προϊόντων, από 11/5/2020 και μέχρι 31/5/2020, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Δ1α/Γ.Π.οικ. 27805/2020 (ΦΕΚ 1640/Β/30.04.2020).

Σε κάθε Λαϊκή αγορά, από τους πωλητές (παραγωγοί και επαγγελματίες) που δραστηριοποιούνται σε αυτήν σύμφωνα με την άδειά τους, συμμετέχουν πωλητές σε ποσοστό 50%, ανά κατηγορία πωλητών (κατηγορίες πωλητών: παραγωγοί και επαγγελματίες).

Σήμερα  Σάββατο 16/5/2020 η Λαϊκή Αγορά του Αιγίου θα λειτουργήσει με το 50% των παραγωγών πωλητών και εποχιακών αγροτικών προϊόντων καθώς και με το 50% των επαγγελματιών πωλητών των βιομηχανικών προϊόντων.

Οι πωλητές θα πρέπει να λάβουν όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας καθώς και προστασίας των καταναλωτών (αντισηπτικά, γάντια, μάσκες και απόσταση από τους καταναλωτές δύο μέτρα).

Επισημαίνουμε σε όλους τους πωλητές της Λαϊκής αγοράς πως θα πρέπει να στήσουν τους πάγκους τους αυστηρά στα 4 μέτρα όπως ορίζεται από τις θέσεις που τους έχουν αποδοθεί.

Η απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε πέντε (5) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό-ελεύθερο από αντικείμενα.

Οι πωλητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους τις θεωρημένες άδειές τους να τηρήσουν τις αποστάσεις και όλες τις παραπάνω υποδείξεις.

Η λαϊκή αγορά του Αιγίου θα λειτουργήσει με την καθοδήγηση υπαλλήλων Δήμου Αιγιαλείας και τον έλεγχο από το Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου.

Σχετικά Άρθρα

ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε: Τα δρομολόγια τρένου – προαστιακού που δεν θα γίνουν αύριο λόγω της 4ωρης στάσης εργασίας

newsroom

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Από Δευτέρα προστίθενται επιπλέον 3 δρομολόγια στο Νότιο κλάδο της Πάτρας

newsroom

Πάτρα: 3 κλαμπ που τα “έκλεισε” ο έλεγχος, δικαιώθηκαν στα δικαστήρια

newsroom

Πάτρα: “Καμπανάκι” για τον… συνωστισμό – Κίνδυνος lockdown

newsroom

Αχαΐα: Χτυπάει το κουδούνι σήμερα για τους μαθητές του Γυμνασίου και των Α’ και Β’ Λυκείου

newsroom

Τζαβάρας-Νικολακόπουλος: «Η υγειονομική ασφάλεια των πολιτών της Ηλείας γίνεται στόχος αντικοινωνικών και συντεχνιακών επιθέσεων»

newsroom

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα