Αχαΐα

Αχαΐα: Η Λαϊκή Αγορά του Αιγίου με βιομηχανικά είδη και μέτρα

Αχαΐα: Η Λαϊκή Αγορά του Αιγίου με βιομηχανικά είδη και μέτρα

Επανέρχονται στην Λαϊκή Αγορά οι πωλητές βιομηχανικών προϊόντων, από 11/5/2020 και μέχρι 31/5/2020, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Δ1α/Γ.Π.οικ. 27805/2020 (ΦΕΚ 1640/Β/30.04.2020).

Σε κάθε Λαϊκή αγορά, από τους πωλητές (παραγωγοί και επαγγελματίες) που δραστηριοποιούνται σε αυτήν σύμφωνα με την άδειά τους, συμμετέχουν πωλητές σε ποσοστό 50%, ανά κατηγορία πωλητών (κατηγορίες πωλητών: παραγωγοί και επαγγελματίες).

Σήμερα  Σάββατο 16/5/2020 η Λαϊκή Αγορά του Αιγίου θα λειτουργήσει με το 50% των παραγωγών πωλητών και εποχιακών αγροτικών προϊόντων καθώς και με το 50% των επαγγελματιών πωλητών των βιομηχανικών προϊόντων.

Οι πωλητές θα πρέπει να λάβουν όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας καθώς και προστασίας των καταναλωτών (αντισηπτικά, γάντια, μάσκες και απόσταση από τους καταναλωτές δύο μέτρα).

Επισημαίνουμε σε όλους τους πωλητές της Λαϊκής αγοράς πως θα πρέπει να στήσουν τους πάγκους τους αυστηρά στα 4 μέτρα όπως ορίζεται από τις θέσεις που τους έχουν αποδοθεί.

Η απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε πέντε (5) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό-ελεύθερο από αντικείμενα.

Οι πωλητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους τις θεωρημένες άδειές τους να τηρήσουν τις αποστάσεις και όλες τις παραπάνω υποδείξεις.

Η λαϊκή αγορά του Αιγίου θα λειτουργήσει με την καθοδήγηση υπαλλήλων Δήμου Αιγιαλείας και τον έλεγχο από το Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου.

Σχετικά Άρθρα

Πάτρα: Στους δρόμους η Αστυνομία – Αυστηροί έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων

newsroom

Φώφη Γεννηματά: Έφτασε στη Μητρόπολη η σορός της – Με τις σημαίες της Ελλάδας, του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ «ντυμένο» το φέρετρο

achaiavoice

Ιατρικός Σύλλογος Πατρών:”Σήμα” κινδύνου για τα κρούσματα κορονοϊού

newsroom

Φωτιά στην Αχαΐα: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ζήρια

achaiavoice

Κορονοϊός – 771 νέα κρούσματα: 6 Αχαϊα, 15 Ηλεία, 10 Αιτ/νία – 10 θάνατοι

newsroom

Κακοκαιρία: Σε 24ωρη επιφυλακή ο δήμος Πατρέων – Κίνδυνος για πλημμύρες

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα