Κόσμος

Η Γαλλίδα γιατρός Hélène Potrich: Αρνούμαι να εμβολιαστώ

Η Γαλλίδα γιατρός Hélène Potrich: Αρνούμαι να εμβολιαστώ

«Καλημέρα σε όλους και σε όλες. Ονομάζομαι Hélène Potrich,είμαι γιατρός παθολόγος στο Séverac-le-Château, στην Aveyron.Αποφάσισα σήμερα να κάνω αυτό το vidéo για να σας κάνω κοινωνούς του θυμού μου. Τόσο ως γιατρός όσο κι ως πολίτης.

Πρώτα απ΄όλα ο θυμός μου ως γιατρού που η κυβέρνηση της ζητάει να προδώσει το επαγγελματικό της απόρρητο αναφέροντας όχι μόνο τους ασθενείς μου που βρέθηκαν θετικοί στο Covid-19, όπως αυτό γίνεται ήδη για τις ασθένειες σε υποχρεωτική δήλωση. Αλλά ομοίως όλα τα άτομα που ήταν σ΄επαφή με αυτούς κατά τη διάρκεια 2 εβδομάδων που προηγήθηκαν από τη θετική διάγνωση δίνοντας τα στοιχεία τους :όνομα, διεύθυνση, ακόμη και τον αριθμό εγγραφής στην κοινωνική ασφάλιση. Όλα αυτά για να τους στείλουν μια Υγειονομική Ταξιαρχία που αποκαλείται με τον πομπώδη τίτλο « Φύλακες Άγγελοι ». Τι υποκρισία… Αυτό το λέω καταγγελία.

Και καθώς η κυβέρνηση ξέρει πολύ καλά ότι δεν μπορεί να μας υποχρεώσει να το κάνουμε, μας πληρώνει για κάθε αναφορά. Το αποκαλώ αυτό « απόπειρα διαφθοράς ».

Αρνούμαι, αρνούμαι να κάνω παντελώς ουδεμία αναφορά. Ο θεράπων γιατρός σας όπως εγώ, είμαστε απόλυτα ικανοί να σας θεραπεύσουμε, παρέχοντας τις απαραίτητες συμβουλές..Ν΄ασχοληθούμε ομοίως με τον περίγυρό σας κι άτομα επαφές που θα το επιθυμούσαν. Δεν έχουμε ανάγκη ούτε από Κοινωνική Ασφάλιση ούτε από κυβέρνηση για να σας φροντίσουμε εγγυόμενοι το επαγγελματικό απόρρητο.. το καθεστώς της υγείας σας δεν αφορά κανέναν. Διακηρύσσω την ελευθερία της συνταγογράφησης.

Από την άλλη πλευρά, μας απαγορεύτηκε να συνταγογραφήσουμε την υδροξυχλωροκίνη υπό ποινή απόσυρσης από τον Ιατρικό Σύλλογο …Παίρνω την ευθύνη της απόφασής μου ….Και τώρα ο θυμός μου ως πολίτης…Κατηγορώ την κυβέρνηση για έγκλημα κατά του λαού και για κατάχρηση εξουσίας.Αρνούμαι να εξεταστώ, αρνούμαι να εμβολιαστώ, αρνούμαι να προδώσω το επαγγελματικό μου απόρρητο, αρνούμαι να στείλω την κόρη μου στο σχολείο όχι από το φόβο του coronavirus αλλά γιατί δεν θα μπορέσει να μελετήσει σε ησυχία με τους καταναγκασμούς που θέλουν να επιβάλουν στους μαθητές ……Aρνούμαι να χειραγωγηθώ, θα διαφυλάξω την ελευθερία μου,την ακεραιότητά μου…….»

dimpenews.com

Πηγή: Η Γαλλίδα γιατρός Hélène Potrich: Αρνούμαι να εμβολιαστώ

Σχετικά Άρθρα

Κορωνοϊός – Γαλλία: Νυχτερινή απαγόρευση της κυκλοφορίας στο Παρίσι

achaiavoice

Σμύρνη: Τουλάχιστον 69 νεκροί, 949 τραυματίες από τον σεισμό

achaiavoice

Δανία: Παγκόσμια πρωτιά – Βάζει τέλος στον εμβολιασμό για Covid-19-«Δεν χρειάζεται να εμβολιάσουμε άλλους – Τελείωσε η πανδημία»

achaiavoice

Φάουτσι: Οι Αμερικάνοι και το 2022 θα φοράνε μάσκες

achaiavoice

Αζερμπαϊτζάν: Νέοι σφοδροί βομβαρδισμοί στο Ναγκόρνο Καραμπάχ – Στα χαρτιά η εκεχειρία

achaiavoice

Ισραήλ απέλυσαν Γιατρό Διευθυντή Χειρουργικής Μονάδας Νοσοκομείου γιατί αρνήθηκε να εμβολιαστεί με το εμβόλιο της Pfizer!!!

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα