Κόσμος

Εκκλησία της Μολδαβίας: «Επικίνδυνος για την ανθρωπότητα ο Μ. Γκέιτς – Τοποθετεί μικροτσίπ στα εμβόλια για τον κορωνοϊό»

Εκκλησία της Μολδαβίας: «Επικίνδυνος για την ανθρωπότητα ο Μ. Γκέιτς – Τοποθετεί μικροτσίπ στα εμβόλια για τον κορωνοϊό»

Να είναι εθελοντικός ο εμβολιασμός, αυτό ζήτησε η Σύνοδος της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Μολδαβίας, υποστηρίζοντας ότι ελοχεύει ο κίνδυνος για την τοποθέτηση μικροτσίπ από τον Μπιλ Γκέιτς. 

Τα μέλη της Συνόδου ανέφεραν στη ανακοίνωσή τους για «πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη μικροεπεξεργασία ατόμων μέσω εμβολίων». Το έγγραφο αναφέρει επίσης τους κινδύνους των δραστηριοτήτων του Αμερικανικού δισεκατομμυριούχου Bill Gates για την ανθρωπότητα και τις απειλές που θέτουν οι τεχνολογίες 5G.

«Πρέπει να δηλωθεί ότι ο εμβολιασμός αποτελεί απειλή μικροτσίπ ή ξένης συσκευής που εισέρχεται σε ανθρώπινο σώμα. Η κοινωνία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες διαμαρτύρεται για την υποχρεωτική χρήση εμβολίων, ειδικά για ένα εμβόλιο κατά του Covid-19, επειδή τα θεωρεί ως μέσα για το παγκόσμιο αντίΧριστο σύστημα να τοποθετήσει μικροτσίπ σε ανθρώπινα σώματα για να τα ελέγξει χρησιμοποιώντας την τεχνολογία 5G», δήλωσε η Σύνοδος.

Σύμφωνα με τη μολδαβική σύνοδος, «Ο Μπιλ Γκέιτς θεωρείται το κύριο άτομο που είναι υπεύθυνο για τη δημιουργία της τεχνολογίας μικροτσίπ μέσω ενός εμβολίου που εγχέει ένα σώμα με νανοσωματίδια που αντιδρούν στα κύματα που μεταδίδονται από την τεχνολογία 5G και επιτρέπουν στο σύστημα να ελέγχει τους ανθρώπους από απόσταση.»

Οι ισχυρισμοί για τον Bill Gates που αναφέρθηκαν αμφισβητήθηκαν στα διεθνή μέσα.

Τα δίκτυα και οι τεχνολογίες 5G δεν δοκιμάζονται και δεν χρησιμοποιούνται στη Μολδαβία, δήλωσε η Εθνική Ρυθμιστική Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Πληροφορικής (ANRCETI) ως απάντηση σε ψευδείς πληροφορίες σχετικά με αυτό.

Η Σύνοδος της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Μολδαβίας απείλησε τον πρωθυπουργό Ίον Τσίκου ότι η εκκλησία θα σταματούσε να προσεύχεται για αυτόν, εάν δεν επιτρέπονται παραδοσιακές λειτουργίες  σε εκκλησίες.

Οι εκκλησιαστικές τελετές με συμμετοχή ενοριτών απαγορεύτηκαν κατά τη διάρκεια έκτακτης ανάγκης στη Μολδαβία, από τις 17 Μαρτίου έως τις 15 Μαΐου. Αρκετοί ιερείς τιμωρήθηκαν για παράβαση.

Οι εκκλησιαστικές υπηρεσίες επιτρέπονται από τις 16 Μαΐου, αλλά μόνο έξω, τηρώντας τις κοινωνικές αποστάσεις και άλλες προφυλάξεις

Πηγή: Εκκλησία της Μολδαβίας: «Επικίνδυνος για την ανθρωπότητα ο Μ. Γκέιτς – Τοποθετεί μικροτσίπ στα εμβόλια για τον κορωνοϊό»

Σχετικά Άρθρα

Κιμ Γιονγκ Ουν: Εμφανίστηκε μετά από… 34 μέρες απουσίας

achaiavoice

Ρωσία: Ο Πούτιν δημιούργησε εφεδρική αστυνομική δύναμη για να υποστηρίξει τον Λουκασένκο!

achaiavoice

Έκρηξη στη Βηρυτό: ΣOK 80 νεκροί, πάνω από 4.500 τραυματίες έως τώρα(02:30) – Νύχτα αγωνίας στα συντρίμμια

achaiavoice

Χονγκ Κονγκ: Κρίσιμη η εξέλιξη της πανδημίας – 100 κρούσματα σε ένα 24ωρο

achaiavoice

Ρωσία: «Πυρετός» διαδηλώσεων υπέρ του Ναβάλνι και σήμερα

achaiavoice

Ηνωμένο Βασίλειο: ”Τετ α τετ” Τζόνσον με την Άγγελα Μέρκελ

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα